9. největší dražebník v rámci ČR

Přes 100 realizovaných dražeb

Celkem vydraženo přes 200.000.000,- Kč

 


Kontakt

 

    Ing. Martin Mach

    MCI BOHEMIA s.r.o.

    Revoluční 1082/8

    110 00 Praha 1

    tel: +420 776530115

Finanční služby
Hypoteční úvěry

jsme smluvními partnery Hypoteční banky a.s.

stránky se připravují

 
Pojištění

MCI BOHEMIA s.r.o. je dlouholetým smluvním partnerem  NPS Group s.r.o.

Společnost NPS Group s.r.o. je nezávislá pojišťovací makléřská společnost.

 radek_novak350.jpg 

Zakladatelé společnosti pracují v pojišťovnictví od roku 1990 a společnost NPS Group působí na trhu od roku 1999.

NPS Group s.r.o. přináší svým klientům vždy nejvýhodnější řešení z hlediska ceny, podmínek a služeb. Pro své klienty vyhledáváme optimální pojistnou ochranu a zprostředkováváme pojištění. Nejsme smluvně vázáni pouze k jedné pojišťovně, ale máme uzavřeny smlouvy s řadou pojistitelů působících v České republice. Tímto se škála možností pro co nejvýhodnější krytí pojistných rizik dostatečně otevírá.

NPS Group s.r.o. poskytuje komplexní servis v oblasti pojištění průmyslových rizik, pojištění podnikatelů, zemědělců, obcí a občanů.

Pro každého klienta zpracujeme nabídku pojištění od několika pojistitelů na základě analýzy rizik a našich zkušeností. Tato služba je pro klienty nabízena zdarma.

acpm.jpgPro klienty je jistě důležitá skutečnost, že jsme společnost registrovaná u Asociace českých pojišťovací makléřů.

Přijetí naší společnosti do asociace svědčí o vysoké kvalitě a spolehlivosti práce celé společnosti, našich zastoupení a zástupců.

Mezi registrovanými vyvoj_pojistneho.jpgmakléřskými společnostmi jsme se postupně vypracovali mezi první elitní třicítku firem, které poskytují tyto služby firmám i fyzickým osobám.

O progresivním vývoji společnosti svědčí i vložený graf, který zobrazuje vývoj zprostředkovaného pojistného v mil. Kč od roku 2006 až do roku 2010. Věříme, že stejný positivní trend bude i v následujících letech. O tom svědčí i průběžné plnění.

Rádi Vás přivítáme i k nezávaznému pohovoru, a to jak v mateřské kanceláři v Kolíně, tak i ve všech našich zastoupeních.

MCI BOHEMIA s.r.o. - smluvní partner

 


Pojistění

Joomla! is used for?
 

feed-image Feed Entries


Založeno na Joomla!. Designed by: web host ftp hosting Valid XHTML and CSS.