9. největší dražebník v rámci ČR

Přes 100 realizovaných dražeb

Celkem vydraženo přes 200.000.000,- Kč

 


Kontakt

 

    Ing. Martin Mach

    MCI BOHEMIA s.r.o.

    Revoluční 1082/8

    110 00 Praha 1

    tel: +420 776530115

Pojištění

MCI BOHEMIA s.r.o. je dlouholetým smluvním partnerem  NPS Group s.r.o.

Společnost NPS Group s.r.o. je nezávislá pojišťovací makléřská společnost.

 radek_novak350.jpg 

Zakladatelé společnosti pracují v pojišťovnictví od roku 1990 a společnost NPS Group působí na trhu od roku 1999.

NPS Group s.r.o. přináší svým klientům vždy nejvýhodnější řešení z hlediska ceny, podmínek a služeb. Pro své klienty vyhledáváme optimální pojistnou ochranu a zprostředkováváme pojištění. Nejsme smluvně vázáni pouze k jedné pojišťovně, ale máme uzavřeny smlouvy s řadou pojistitelů působících v České republice. Tímto se škála možností pro co nejvýhodnější krytí pojistných rizik dostatečně otevírá.

NPS Group s.r.o. poskytuje komplexní servis v oblasti pojištění průmyslových rizik, pojištění podnikatelů, zemědělců, obcí a občanů.

Pro každého klienta zpracujeme nabídku pojištění od několika pojistitelů na základě analýzy rizik a našich zkušeností. Tato služba je pro klienty nabízena zdarma.

acpm.jpgPro klienty je jistě důležitá skutečnost, že jsme společnost registrovaná u Asociace českých pojišťovací makléřů.

Přijetí naší společnosti do asociace svědčí o vysoké kvalitě a spolehlivosti práce celé společnosti, našich zastoupení a zástupců.

Mezi registrovanými vyvoj_pojistneho.jpgmakléřskými společnostmi jsme se postupně vypracovali mezi první elitní třicítku firem, které poskytují tyto služby firmám i fyzickým osobám.

O progresivním vývoji společnosti svědčí i vložený graf, který zobrazuje vývoj zprostředkovaného pojistného v mil. Kč od roku 2006 až do roku 2010. Věříme, že stejný positivní trend bude i v následujících letech. O tom svědčí i průběžné plnění.

Rádi Vás přivítáme i k nezávaznému pohovoru, a to jak v mateřské kanceláři v Kolíně, tak i ve všech našich zastoupeních.

MCI BOHEMIA s.r.o. - smluvní partner

 


Založeno na Joomla!. Designed by: web host ftp hosting Valid XHTML and CSS.